• Informatie nieuwe seizoen en Corona

  21 aug 2020
 • Beste leden, sponsors en gasten,

  Middels dit schrijven willen wij (het bestuur) jullie informeren over het nieuwe seizoen wat voor de deur staat. Helaas is het Coronavirus nog niet klaar met ons. Dit betekend dat wij verschillende maatregelen hebben doorgevoerd om veilig te kunnen voetballen en te genieten van het voetbal. 

  Ons sportpark is “Coronaproof” gemaakt, maar valt of staat met jullie discipline. Wij vragen iedereen om zich aan de maatregelen te houden. Dat gaat als volgt:

  Entree

  Het sportpark kan via de bekende ingang betreden worden. Er zijn voorzieningen getroffen om het sportpark veilig te betreden en te verlaten. Tevens hangen de richtlijnen duidelijk zichtbaar.   

  Kantine

  Tijdens wedstrijden is de kantine bereikbaar via de hoofdingang. Hier kan men desgewenst de handen desinfecteren. Houd altijd 1,5 meter afstand en volg de aangegeven route. De kantine kan alleen verlaten worden via de zijentree welke op het terras uitkomt. Tafels, stoelen en krukken worden grotendeels weggehaald. 

  Bar

  Momenteel kan er alleen met PIN betaald worden. Contant geld nemen wij niet aan. Tijdens wedstrijden van het eerste elftal zal er ook buiten gelegenheid zijn voor het bestellen van consumpties. Maak hier gebruik van zodat de drukte in de kantine beperkt blijft.

  Dankjewel,

  Het Bestuur