• Zondag 24 maart was het een drukte van belang bij SV Aarlanderveen. De jeugd van onze club was uitgenodigd om een wedstrijd van Sparta te bezoeken. De keuze was gevallen op Sparta-NEC en met een grote bus werd door ca.50 kinderen met begeleiding afgereisd naar het Kasteel. Een aantal lieftallige dames hadden heerlijke lunchpakketten gemaakt dus op naar Rotterdam!

Bij het stadion aangekomen was het even zoeken naar parkeerplaats met zo'n grote bus maar om 12:15uur zaten we allemaal in het stadion en begon de wedstrijd. Onder aanvoering van Royston Drente zocht Sparta veelvuldig de aanval en bij rust stond het dan ook terecht 1-0. De 2e helft gebeurde er niet veel bijzonders, maar al met al een leuke ervaring voor onze jeugd om in een echt stadion te zijn! Rond half 4 kwamen we weer aan in Aarlanderveen en kunnen we terugkijken op een prachtige dag!!!

Met dank aan iedereen die betrokken was bij de organisatie willen we dit zeker nog eens gaan doen!!!!