• Jeugddag 2021

  15 jun 2021
 • Jeugdochtend 2021
   
  Door Corona konden we helaas geen Jeugddag 2020 organiseren, dit jaar was het ook even spannend.. De organisatie heeft gewacht, en uiteindelijk is er op het laatste moment door het jeugdbestuur en de jeugdcommissie een kleine jeugdochtend georganiseerd. Helaas wat minder uitgepakt dan andere jaren, maar natuurlijk zullen we volgend jaar weer extra uitpakken!
  Dit alles mocht natuurlijk de pret niet drukken. De vrijwilligers waren om 07:00 uur al aanwezig op zaterdagochtend 5 juni om alle voetbalspellen uit te zetten, daarna volgde de jeugd rond 08:15 uur. 
  Nadat iedereen verzameld was, was onze oude vertrouwde omroeper ''Emiel'' er om de hele dag qua tijd en organisatie alles volgens planning te laten verlopen. Perfect!
   
  Van klein tot groot iedereen had het deze dag super naar zijn zin, en natuurlijk best wel gek om met zo'n grote club kinderen weer bij elkaar te zijn! Naast het plezier werd er deze dag natuurlijk ook om de prijzen gestreden, niet alleen kwam eruit de spelletjes een winnaar, maar ook zou deze dag duidelijk worden wie de troffee zou winnen voor beste penaltyschieter.  Drie topkeepers Sander, Martijn en Maico hebben geprobeerd het doel zoveel mogelijk schoon en leeg te houden, echter werden ze door onze jeugdleden regelmatig gepasseerd. Ook werd er hier en daar wat vals gespeeld door onze keepers.. Zo werd zelfs door Wessel opgemerkt dat oud eerste keeper Sander te ver voor zijn lijn stond, waar hij voor op zijn vingers werd getikt. 
  Na een pittige strijd tussen verschillende voetballers kon de beste uiteindelijk overblijven, de winnaar van penaltybokaal 2021 werd Daan Wijsman! Hij heeft het super goed gedaan. 
   
  Vervolgens moest natuurlijk nog de winnaar van de voetbalspellen bekend worden. Uiteindelijk werd team Brazilië met enthousiaste leider Rick de winnaar met het meest aantal punten! Gefeliciteerd!
  Na nog een broodje knakworst te hebben gegeten en nog wat gesnoept te hebben, werd het tijd om naar huis te gaan.. Helaas, maar aan deze dag dus ook weer een einde.
   
  P.S. Vergeet niet even naar de foto's te kijken! En natuurlijk zien we jullie volgend jaar weer terug!
   
  Groet,
  De Jeugddagcommissie en het Jeugdbestuur.

  Google Foto album