• Jeugdkamp SV Aarlanderveen 17 en 18 juni

27 jun 2022
  • Eindelijk was het dan zover! Na twee jaar werd er eindelijk weer een kamp georganiseerd voor de jeugd.

Op vrijdag 17 juni kwamen alle kinderen ''bepakt en bezakt'' naar de voetbal toe voor jeugdkamp 2022. Tenten werden opgezet, snoep werd alvast uit te tassen gehaald en de slaapspullen werden gereed gemaakt. Van het laatste heeft overigens niet iedereen gebruik gemaakt...

Traditiegetrouw werd deze vrijdagavond afgetrapt met patat, frikadellen en kroketten en was het weer tijd om de keeper met bal en al in het doel te schieten, de eerste penaltyserie. Helaas voor de meeste was Martijn goed in vorm, die daarom heel wat ballen uit het doel heeft weten te houden.

Na de eerste penaltyserie werden de voetbalschoenen ingewisseld voor de teenslippertjes, waarna er vervolgens werd gestart met een avondvullend programma. De avond werd afgetrapt met Superbingo! Onze jongere ‘’Theo’’ zorgde dat de ballenmachine werd geactiveerd en de juiste nummers naar boven werden geblazen. In plaats van het afstrepen van het nummer, moest het omgeroepen voorwerp op de kaart worden neergelegd. Van onderbroek tot boterbloem, zelfs de vrijwilligers moesten een gedeelte van de inboedel afstaan om de bingokaart vol te krijgen.

Na de bingo was het eindelijk zover, tijd voor de schuimparty! Dj Andre de Bruin en Kat stonden klaar om er weer een te gekke avond van te maken, waar de ene hit naar de andere hit werd gedraaid. Bekijk de foto’s maar, en dan zie je wel dat het een goed feestje is geweest.

Na een avondvullend programma was het tijd om te douchen en lekker richting de slaapzak te gaan. Daar bleef het nog gedurende een lange tijd erg onrustig….

Ja, en toen was het weer zaterdagmorgen. Bij sommige werd er met frisse tegenzin het ontbijt naar binnen gewerkt en afgetrapt met de tweede penaltyserie, met keeper Smol! Duidelijk een keeper die al wat langer ervaring heeft dan vandaag, want over zijn techniek niet te klagen. De voorvoeten duiken van de 1 naar de andere kant en de bal klemvast houden, dat kon deze keeper wel. Echter heeft hij natuurlijk van onze killers er een paar om zijn oren gekregen. En ja, misschien waren die wel tegen te houden.

Na deze penaltyserie was het eindelijk tijd voor de voetbalspellen! Hier werd natuurlijk alles van de kinderen gevraagd, in verband met het warme weer werd er regelmatig een pauze ingelast om ieder van wat vocht te voorzien.

Na de voetbalspellen was het echt tijd voor de finale! De allerbesten mochten nog eens op het doel rammen en bepalen wie nou echt de allerbeste is van SV Aarlanderveen. Na een pittige strijd tussen Tom Vergeer en Olle van Haastrecht, was het uiteindelijk Olle die aan het langste end trok. Wat was het spannend. Keeper Sander moest hier echt flink aan de bak, en ging uiteindelijk gesloopt het veld af!

Na de broodjes met knakworst en nog een aantal beker met drinken was het dan echt bijna afgelopen, alleen de prijsuitreiking nog. Het was team Peru met leider Martine die er uiteindelijk met de winst van door wist te gaan, gefeliciteerd allemaal!

Nu was het echt tijd om de spullen te pakken en richting huis te gaan. Een geslaagd jeugdkamp al zeggen wij het zelf!

Namens de jeugddagcommissie dank voor jullie deelname! Daarnaast dank aan alle vrijwilligers, sponsoren en overige.

Wij hopen jullie volgend jaar weer allemaal te zien.

Lieve groet, het Jeugdbestuur

Edwin, Manouk, Melvin, Jorn, Yvon en Marjolein

P.S. de kiekjes zijn terug te vinden op de site, veel kijkplezier!

Google Foto album