• Zaterdag was de dag dat het moest gebeuren. Aarlanderveen stond bovenaan met 1 punt verschil ten opzichte van Be Fair. Een gelijkspel zou genoeg moeten zijn, dus het was super spannend. Bij de club werd alles in gereedheid gebracht om na het succes van het eerste nog meer kampioenschappen te vieren. Naast de JO11 konden ook JO19 en de Veteranen kampioen worden en kan de JO9-2 de beker winnen in Barendrecht.

Voor de wedstrijd zat de sfeer er goed in en er was veel publiek van beide kanten. De kampioenen van het eerste en zelfs de voorzitter en zijn vrouw kwamen de talenten van de toekomst aanmoedigen.

Met gespannen koppies werd aan de warming up begonnen. Coaches Henry en Ferry en trainer Chiel hadden niets aan het toeval overgelaten, en dit gold ook voor de tegenpartij.

De wedstrijd startte?? Be Fair trapte af en er waren direct felle duels, beide teams gingen vol voor de winst. De eerste kans van Aarlanderveen ging net over, maar ze kregen wel een licht overwicht. Na een snelle aanval kwam Sydney goed vrij en schoot genadeloos in! YES, 1-0 Aarlanderveen! Hierna kwamen kansjes over en weer. Be Fair was erg snel in de omschakeling maar doordat de verdediging goed stond, bracht dit weinig problemen. Vervolgens kreeg Jules na een schitterende aanval over meerdere schijven de bal in zijn voeten, aarzelde niet en schoot raak! 2-0 Aarlanderveen! Helaas kreeg Be Fair een kans na wat gestuntel in de verdediging en was Lindsey kansloos. Be Fair scoorde, 2-1. De tegenstanders werden sterker en roken bloed, maar gelukkig floot de scheids voor de rust.

De tweede helft trapte Aarlanderveen af. Na een sterk begin en wat kansen van Be Fair, volgde een strak schot op doel van Be Fair maar Sidney gooide zich er voor waardoor de bal tegen zijn arm kwam! Penalty, wat een domper. Penalty Be Fair raak, 2-2.
    Hierna kwam een rommelige fase met weinig kansen en de spanning op en rond het veld was duidelijk voelbaar. De tegenstanders gooiden alles in de strijd voor een overwinning. Met hangen en wurgen blijft Aarlanderveen overeind met een heldinnenrol voor Lindsey -de keepster van Aarlanderveen-, zij keepte de wedstrijd van haar leven. Iedereen snakte naar het einde en daar was eindelijk het fluitsignaal. Wat een ontlading! We zijn kampioen!!

Met een echte kamppioensschaal werd de titel gevierd onder de douche. Wat een prachtige dag!