• JO12-01 wint met 3-2 van de Kickers.

10 sep 2020
  • Op een zonovergoten dag, trapte de JO12 af voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Altijd spannend hoe de eerste wedstrijd weer uitpakt!

In een iets andere samenstelling als vorig jaar had de thuisploeg het in de eerste helft moeite met elkaar goed te vinden. Dit resulteerde voor de Kickers bij de eerste kans al gelijk in een doelpunt, 0-1 voor de Kickers. De Kickers wisten elkaar met snel combineren wel goed te vinden.
    Gelukkig wisten de Veners het spel weer op te pakken, en dit resulteerde in beter combinatiespel, opzoek naar de gelijkmaker. Halverwege de eerste helft kwamen er dan toch kort achter elkaar een aantal schitterende kansen voor de Veners. Er werd twee keer op de paal geschoten en een keeper die goed in de weg stond belette Aarlanderveen het scoren, dit zorgde ervoor dat de gelijkmaker nog niet werd gemaakt. Helaas scoorden de Kickers voor de tweede keer, en we gingen de rust in met een 0-2 achterstand.

In de 2e helft begon Aarlanderveen meteen goed en binnen een paar minuten scoorden we na fantastisch combineren de 1-2. De organisatie bij de Kickers was helemaal weg en na weer een flitsende aanval werd het 2-2! Kom op Veners. Na enkele kansen over en weer pakte de polderclub weer het initiatief en scoorden de 3-2.

Hierna was het verzet gebroken bij de gasten en omdat we goed bleven spelen trokken we de overwinning naar ons toe.

Klasse gedaan mannen!
    Teamspirit en samenspel gaven de doorslag!