• JO12 wint uit bij Kagia

  6 okt 2020
 • Op deze regenachtige dag, mag de JO12 van Aarlanderveen het uit opnemen tegen Kagia in Lisserbroek.
   
  Na 10 minuten komt de eerste kans van Wessel op doel, maar helaas de keeper van Kagia houdt deze tegen. Als snel volgt ''de counter'' van Kagia.. Maar Bas, die we deze wedstrijd mochten lenen, weet deze te verwijderen. De hoekschop die daaruit volgt wordt vakkundig weggekopt door Levi. Goed gedaan jongens!
  Dan komt er een prachtige voorzet van Finn op Olle die vervolgens de 0-1 scoort, lekker hoor! Helaas weet Kagia terug te komen en maakt de 1-1. De laatste vijf minuten verlopen bij de JO12 van Aarlanderveen wat rommelig en gaan vervolgens met gelijkspel de rust in.
   
  De limonade doet de mannen en dame van Aarlanderveen goed en ze beginnen sterk aan de tweede helft. Maar de rust heeft ook Kagia goed gedaan, en Aarlanderveen komt niet gemakkelijk langs hun verdediging. Gelukkig weet Aarlanderveen toch Kagia te slim af te zijn.. En dan gebeurt he,t Finn schiet de bal naar Wess die de 1-2 maakt. Yes!
  Kagia komt terug, en probeert te schieten op de goal, maar door een prachtige redding van Lindsey weet ze de bal te stoppen en een goal te voorkomen. Lekker Lins!
  Aarlanderveen gaat weer in zijn vooruit. Er wordt een voorzet van Finn op Lars gegeven, maar die heeft niet de ruimte om te schieten.. Hij geeft de bal door aan Olle, Olle haalt uit, maar de keeper van Kagia weet hem net aan te houden.
  Aarlanderveen is volop in de aanval, een strakke ingooi van Finn op Wess die naar het doel dribbelt en de bal prachtig inschiet. Het is 1-3!
  Het vervolg van de wedstrijd verloopt over en weer, maar beide keepers houden het doel schoon. Toch weet Aarlanderveen als eerste het doel weer te bereiken. Vanuit de hoekschop, dribbelt Finn met de bal richting het doel, en schiet deze er prachtig in, 1-4!
   
  In de laatste minuten komt er een grote kans voor Kagia.. Een heel hard schot, die komt op de onderkant van de lat en is helaas niet te houden voor Lindsey. De wedstrijd eindigt met een 2-4 winst voor Aarlanderveen. Goed gedaan.