• JO14-01 wint eerste bekerwedstrijd met 1-3

  4 sep 2020
 • De JO14 is dit jaar flitsend uit de startblokken gekomen! Uit bij RCL Leiderdorp werd er met 1-3 gewonnen. Doelpuntenmakers waren Kevin Langejans tweemaal en het andere doelpunt werd gemaakt door Sidney Rijneveld. 

   

  Op een prachtig sportcomplex in Leiderdorp traden de mannen uit de polder aan met twee nieuwe spelers: Thijs Offerman en Valentijn de Raaf. Voor deze nieuwelingen en het team is het natuurlijk altijd spannend hoe dit uitpakt, in een nieuwe samenstelling. Maar de nieuwelingen hadden weinig tijd om te wennen en hebben zich goed in de kijker gespeeld bij de trainers. 

  De wedstrijd werd al vroeg opengebroken met een prachtig schot van Kevin. Van randje zestien schoot hij de bal snoeihard via de lat naar binnen. Hierna volgde een helft vol met gemiste kansen aan onze kant. De tegenstanders hadden niet eens een kans gehad! In de laatste minuut kregen de Aarlanderveners een dubieuze penalty tegen en die werd feilloos ingeschoten. Knap gedaan! 

   

  De tweede helft begonnen we weer erg sterk en na de 2-1 van Sidney waren de tegenstanders gebroken. Opvallend was het goede samenspel, en teamwork. De mannen wisten elkaar goed te vinden en vrijwel iedere aanval was gevaarlijk en ging over meerdere schijven.  

   

  Het enige gevaar in de wedstrijd waren de wespen die het sportcomplex van Leiderdorp waren ingevlogen. Tom Oosterman moest zelfs geblesseerd naar de kant, nadat hij gestoken werd door een wesp. 

   

  Gelukkig werd er op tijd afgefloten, want na het laatste fluitsignaal barste er een flinke hoosbui los. Al met al weer een prachtige voetbalochtend en start van het seizoen!