• Afgelopen zaterdag kon JO19 bij een gelijkspel tegen Olympia JO19-2 óf verlies van punten door concurrent A.V.V. Alphen JO19-2, kampioen worden.

Alphen moest al vroeg aantreden, dus voor de start van de thuiswedstrijd op het Polderpark wist Aarlanderveen al of het kampioen was of toch nog punten moesten pakken.

Rond de klok van 12.30 uur belde coach Aad naar Alphen om de eindstand van de directe concurrent te vragen. Het was een gelijkspel dus Aarlanderveen was al kampioen voordat de wedstrijd begon!
    Deze uitslag bracht een stukje rust in het team. Ze hoefden namelijk niet meer voor de punten te spelen waardoor Aarlanderveen vrijuit kon voetballen en zich alvast kon opmaken voor een feestje. Gelukkig werd de wedstrijd gewonnen met 4-0 van Olympia. Dit betekent nog steeds een ongeslagen team én daarnaast is Boris de minst gepasseerde keeper in de competitie van JO19, knappe prestatie!

Aanstaande zaterdagmiddag 1 juni moet JO19 nog een wedstrijd inhalen uit bij Alphense Boys om 12:30 op veld 1. Bij winst blijft het team ongeslagen en dat is een prestatie op zich.

De twee dames Isolde en Suzanne spelen dan hun afscheidswedstrijd en stoppen ermee. Top meiden, bedankt!

Namens JO19 grote dank aan iedereen van SV Aarlanderveen voor dit super leuke seizoen en op naar het volgende seizoen met dit prachtige elftal.

Ook de sponsors bedankt!