• JO7 wint eerste wedstrijd

23 sep 2021
  • Zaterdag 18 september hadden we na een hele lange periode zonder echte voetbalwedstrijden, weer eens een echte wedstrijd en wel tegen de JO7 van TAVV.

Om 8.00 uur verzamelde de groep zich, die na vele trainingen tot wedstrijdploeg uitgeroepen was. Wij speelden met de volgende spelers: Daan, Roef, Steff, Duke, Freek, Teun en Davy. De groep van de JO7 is erg groot, en daardoor kan nog niet iedereen meedoen met de wedstrijden. Zeker voor de jongsten van deze grote groep, die 4 jaar zijn, is het goed om eerst een tijdje te trainen op woensdagmiddag.

Nadat we in Ter Aar waren aangekomen, gingen we omkleden. Want wedstrijden spelen wij natuurlijk in het mooie groen witte voetbalpak. Dit is echt super stoer. We gingen lekker naar buiten, om een beetje in te schieten. En de tegenstander deed dit ook. “Zo, deze jongens kunnen echt al hard schieten zeg.” We waren echt onder de indruk van de jongens en het meisje uit Ter Aar. Gerben en Jan vertelden ons voor de wedstrijd nog een paar dingetjes waardoor we nog beter konden worden in voetbal.

Al snel starte de wedstrijd. We speelden 7 tegen 7, daardoor hoefden wij niet te wisselen en konden we allemaal de hele wedstrijd voetballen. We speelden best wel goed, en ook het overspelen ging al best goed. De jongens van TAVV speelden ook best wel goed. Wij scoorden in de eerste helft 4 doelpunten, en de jongens van TAVV scoorden 1 doelpunt. Eigenlijk telde dit doelpunt niet, omdat onze keeper Roef uit moest schieten.

Na een lekker bekertje limonade startte de tweede helft. Dit ging ook erg goed. TAVV scoorde geen doelpunt meer, omdat Daan en Freek heel goed hun best deden op doel. Wij scoorden nog 2 doelpunten. Waardoor we met 6-1 hebben gewonnen. De doelpunten zijn gemaakt door Steff, Roef, Freek en Duke.

Na de wedstrijd heeft iedereen nog een pingel genomen en gingen we met de winst op zak terug naar Aarlanderveen. Goed gedaan mannen! Op naar de training van woensdag.

Groetjes van de JO7