• UPDATE 19-04-2019:

16:45 vertrek naar Aarlanderveen
    17:30 Huldiging SvAarlanderveen te Aarlanderveen
    18:00 Kampioensfeest te Aarlanderveen

Update Bus: De Bus zit vol!!

Zaterdag a.s. kan ons vlaggenschip voor het eerst in haar historie kampioen worden!!!

Dit gaat gebeuren uit bij S.V. Zevenhoven. De vereniging heeft speciaal voor deze wedstrijd een bus beschikbaar gesteld om daar met zo veel mogelijk supporters naar toe te gaan. We vertrekken om 13:30 uur en zullen naar alle waarschijnlijkheid rond 16:45 uur weer richting Aarlanderveen gaan.

Hier kan het feest dan echt los barsten en zullen we de kampioenen, die op de platte kar vanuit Zevenhoven komen, verwelkomen.

Kosten: € 0,-

Wel graag even aanmelden via WhatsApp bij Rob Aartman om teleurstelling te voorkomen.

(ps. stuur dit door naar zo veel mogelijk S.V. Aarlanderveen supporters, zodat we hier een onvergetelijk feest van kunnen maken)

Voor wie de kampioenswedstrijd niet bij kan wonen, is er de mogelijkheid om het radioverslag live te volgen via het sportprogramma "Sport Lokaal" van Studio Alphen. Sport Lokaal wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden tussen 14.00-18.00 uur voor de regio Alphen aan den Rijn, Rijnwoude en Boskoop. Peter Fase zal het radioverslag verzorgen.

Ook wordt in deze uitzending verslag gedaan van meerdere sportevenementen uit de regio.
    Studio Alphen kan je ontvangen via 90.0 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel en het glasvezelnet van KPN (kanaal 962) en Lijbrandt (kanaal 798); in Rijnwoude via 106.5 FM (ether) en 103.4 FM (kabel).