• Leo de Jong en Marco Hijman nemen afscheid

  29 mei 2024
 • Na een periode van meer dan 20 jaar, Marco zelfs bijna 25 jaar, hebben Leo en Marco afscheid genomen van het bestuur van SV Aarlanderveen.

  Leo de Jong, voormalig voorzitter, heeft de club zien groeien en bloeien. Leo heeft zich bewezen als een echte clubman. Als voorzitter stond hij altijd klaar om te luisteren, te adviseren en te handelen. Leo had oog voor traditie en vernieuwing. Gedurende het voorzitterschap heeft Leo de club door moeilijke tijden geloodst en ervoor gezorgd dat de club sterker is geworden. Leo zijn inzet en betrokkenheid hebben SV Aarlanderveen gemaakt tot wat het nu is: een warme, hechte gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt. 
   
  Ook Marco Hijman droeg hier flink aan bij. Marco was als secretaris de motor achter de schermen. Hij heeft ontelbare uren besteed aan communicatie, organisatie, het tentfeest en nog vele andere zaken. Marco was altijd bereid om te helpen en ondersteunen en wist de club draaiende te houden. Marco was de schakel tussen het bestuurd, de leden en externe partijen. 
   
  Om de heren voor al het werk te bedanken, hebben zij een mooie titel gekregen tijdens de vrijwilligersavond. Leo de Jong werd benoemd tot erevoorzitter van SV Aarlanderveen. En Marco Hijman werd benoemd tot erelid van SV Aarlanderveen. Een prachtige titel, en een mooie plek in het hart van SV Aarlanderveen.
   
  Gelukkig nemen we niet definitief afscheid van de heren. Leo zal nog actief blijven in de technische commissie van de club. Marco Hijman zal nog actief blijven in de businessclub en tentfeestcommissie.
   
  Nogmaals dank heren voor jullie jaren lange inzet!