• Leuke evenementen op het programma bij SV Aarlanderveen.

  De komende maand staan er weer leuke evenementen op het programma bij SV Aarlanderveen. 

  Op zondag 22 december is het weer tijd voor Boutkaarten. Om 13.30 uur zijn de deuren geopend en om 14.00 uur starten we met klaverjassen (Rotterdams). En niet te vergeten wordt om 17.00 uur aan het Rad van Avontuur gedraaid waar vele geweldige boutprijzen zijn te winnen. 
   
  In het nieuwe jaar verwelkomen wij iedereen op zaterdag 4 januari om 15.00 uur op het Polderpark voor de Stamp-pot. In deze nieuwjaarswedstrijd nemen de All Stars het op tegen The Legends, ofwel een combinatie van oud SV Aarlanderveen 1 spelers tegen de Veteranen. Dit wilt u niet missen! Na deze heugelijke pot eet je jezelf weer warm met heerlijke stamppotten en ook deze middag komt het Rad van Avontuur tevoorschijn waar tevens aangename prijzen zijn te winnen. 
   
  Ook het Tweede Open Aarlanderveens Kampioenschap Koppeldarten is terug! Op vrijdag 24 januari staan de dartborden weer klaar in de kantine en kunnen SVA leden en vrienden de strijd met en tegen elkaar aangaan. Krijg je spontaan zin in een potje? Inschrijven per duo kan nog tot 17 januari via sfeerbeheersva@gmail.com, maar vol is vol!