• Voorzitter Leo de Jong maakte zaterdag 15 december bekend dat het contract met hoofdtrainer Arjen Linstra is verlengd met een seizoen. Dit houdt in dat Linstra in augustus aan zijn zesde seizoen gaat beginnen bij "de trots uit de polder" en daarmee de langstzittende trainer gaat worden in de historie van de club!

Aarlanderveen bezet na de eerste competitiehelft de koppositie in de vierde klasse en is hard op weg naar het eerste kampioenschap van de club. De Jong kijkt echter verder dan een eventuele rondrit op de boerenkar en geeft met de contractverlenging een duidelijke signaal af, dat het gewoon lekker loopt binnen de club!

Linstra reageert na de 3-1 overwinning op Meerburg met een trotse blik; "Ik ben bijzonder trots dat ik straks de langstzittende trainer mag zijn van SV Aarlanderveen. Maar het allermooiste is dat het initiatief uit de spelersgroep zelf kwam, om zowel technische staf als de spelers voor komend seizoen bij elkaar te houden. Dat gevoel is wederzijds, dus we gaan er wederom een mooi jaar van maken en geschiedenis schrijven!".

Naast Arjen is ook al overeenstemming bereikt met een groot deel van de technische staf. Zo gaven onder andere Henk van 't Hof, Michel du Chatenier en René Krommert hun jawoord aan de club. De verwachting is dat de resterende stafleden; Willem van Tol, Peter Luijben, Paul de Heij, Patrick Wassink en Remon Wijfje, op korte termijn groen licht geven.