• Afgelopen donderdag speelde Aarlanderveen de laatste inhaalwedstrijd tegen en in Moerkapelle. Deze wedstrijd was in een eerder stadium afgekeurd en moest nog worden ingehaald.

Deze wedstrijd creëerde Aarlanderveen kans op kans maar de verlossende 0-1 viel maar niet vlak voor de rust kreeg Moerkapelle zelfs een reuze kans maar keeper Maico du Chatinier hield de groen witte brigade in de race.

Vlak na de rust tegen grote kansen voor beide spitsen Jorn Poelwijk en Aziz el Bouazatti maar beide wisten het net niet te vinden. Tot 20 minuten voor tijd de bal een meter of 20 van de goal voor de voeten van Aziz kwam die verwoestend uithaalde en de dik verdiende 0-1 aantekende.

Hierna kon de wedstrijd op slot geschoten worden maar helaas stond het vizier niet op scherp deze Hemelvaartsdag.