• Nieuwe Eredivisie-bal

23 sep 2021
  • Zaterdag 25 september a.s. start de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal van Aarlanderveen. Deze thuiswedstrijd en alle andere thuiswedstrijden van de Trots van de Polder zullen gespeeld gaan worden met de nieuwste Derbystar Eredivisie bal, beschikbaar gesteld door Plutosport.

Ontwerp van de Derbystar bal:

Het is een eerbetoon aan de Eredivisiegeschiedenis.

Het hele seizoen 2021-2022 wordt met de nieuwe bal van Derbystar gespeeld in de Eredivisie.
    Floor Wesseling, Creative Director van Studio Wesseling, tekende voor het ontwerp.
    Wesseling: "Het was een flinke uitdaging om 65 jaar voetbalgeschiedenis op de bal terug te laten komen. Ik ben uiteindelijk uitgekomen op een ontwerp met elementen van alle 54 clubs in klassiek zwart-wit. Een rijke, veelzijdige mix, maar samen toch een sterk en krachtig geheel."