• Nipte (maar verdiende) nederlaag SV Aarlanderveen bij Blauw-Zwart

  SV Aarlanderveen heeft zaterdag verdiend verloren (2-1) van Blauw-Zwart uit Wassenaar. De wedstrijd begon erbarmelijk, door een slippertje in onze verdediging kwam de ploeg uit Wassenaar al binnen vijf minuten op een 1-0 voorsprong. Na twintig minuten wederom een Aarlanderveens foutje en de 2-0 was een feit. Twee ongelukkige doelpunten tegen, maar we werden op felheid en agressiviteit afgetroefd en het had zomaar nog erger kunnen zijn voor de rust. In de loop van de eerste helft kregen ook wij wat kansen, maar het vizier stond niet op scherp. Een gezapige eerste helft vanuit Aarlanderveense kant.

  In de tweede helft was er meer druk naar voren maar echt uitgespeelde kansen hebben we niet gekregen. Ook Blauw-Zwart heeft de nodige kansen gehad maar ook daar ontbrak het aan de scherpte om de derde- en vierde te maken. Vlak voor tijd nog wel een handsbal van Blauw-Zwart, de daaropvolgende toegekende strafschop wordt feilloos benut door Robbie Nagtegaal. Helaas te kort voor tijd om de gelijkmaker nog te produceren.

  Tweede periode:

  In de tweede periode is het ongekend spannend, VVSB, Lugdunum en Aarlanderveen staan allen op een gedeelde eerste plek . A.s. zaterdag staat de kraker tegen VVSB op het programma. 14:30 revanche op het Polderpark in Aarlanderveen!

  Opstelling Aarlanderveen:
  Maico du Chatinier, Bram Egberts, Mike Busse ©, Robbie Nagtegaal, Valentijn Oudijk, Davey Grimmelius (75. Patrick Wassing), Elias Karmiris, Sallem Chemlali; Jorn Poelwijk, Aziz El Bouazatti, Jimmy Nieumeijer (75. Jallas Kalisse)

   

  RKsv Blauw-Zwart