• NSV ’46 JO11 – SV Aarlanderveen JO11

18 okt 2020
  • Reporter van de dag: Danny van Meurs

‘’Het was mooi weer om te voetballen in Noorden. We waren nog geen eens 5 minuten bezig, en Finn scoorde de 0-1, en ik scoorde daarna heel snel de 0-2. En toen kreeg de tegenstander de bal en hun scoorden de 1-2. Daarna hadden we twee kansen, maar de eerste kwam tegen de lat en de tweede tegen de paal. En na de mini-pauze scoorde Finn en ik de 1-3 en daarna de 1-4. De tegenstander maakte de 2-4 en we gingen met twee doelpunten verschil de rust in.

Na de rust scoorde bijna de tegenstander, maar Djordy hield hem tegen en toen ging ik met de bal vier mensen voorbij, en ik scoorde de 2-7 - (ter info, er waren tussentijds nog een aantal doelpunten gevallen ;)). Brannon heeft ook een mooie actie, maar die ging op de lat. Djordy wisselde met Thijs van keep.. Na een mooie voorzet van Xander maakte Rick ook een mooi doelpunt. En Djordy maakte daarna de 2-9, en Finn ook nog met een doelpunt.

Eindstand 2-10.’’