• Nuttige oefenwedstrijd Aarlanderveen 1

    7 nov 2018
  • Dinsdagavond speelde het vlagenschip van Aarlanderveen uit in Gouda tegen de reserves van Jodan Boys. Dit team speelt reserve hoofdklasse en draait in de middenmoot mee op dit moment. Er werd gespeeld op een prima kunstgrasveld onder mooie weersomstandigheden.

    Aarlanderveen startte met een aantal jongens die de afgelopen weken wat minder in het eerste elftal aan bod kwamen. Dat de tegenstander kon voetballen bleek al gauw en de wedstrijd werd in een hoog tempo gespeeld. Aarlanderveen kwam op voorsprong na een goede aanval waarbij Bram Egberts uiteindelijk de ruststand van 0-1 mocht bepalen.

    Na de rust kwamen er twee A-junioren in het veld. Keeper Sven Koelewijn (speelt in het tweede) en eerste jaars A-junior Dante Ibrahimi. Zij zagen dat een minuut na rust Jodan Boys langszij kwam. Toen was er een fase van 20 minuten dat Jodan Boys duidelijk de bovenliggende ploeg was, maar het kon niet echt kansen creĆ«ren tegen de goedstaande verdediging van Aarlanderveen. Aarlanderveen kwam zelfs op een 1-2 voorsprong door Sallem Chemlalli, na een lange bal van keeper Sven Koelewijn. Hierna kwam Jodan Boys via een (buitenspel) doelpunt terug op 2-2. Wonderbaarlijk begon Aarlanderveen vanaf dat moment weer te voetballen en kreeg het in het laatste kwartier echt 3 a 4 grote kansen, die eigenlijk een doelpunt hadden moeten worden. Helaas werd er niet meer gescoord waardoor de 2-2 stand tevens de eindstand werd.