• Oefenwedstrijd S.V. Aarlanderveen - RKVV Meerburg 2-2

21 dec 2021
  • Op zaterdag 18 december jongstleden kwam de Trots van de Polder dit jaar nog eenmaal in de wei om een oefenwedstrijd te spelen tegen RKVV Meerburg.

RKVV Meerburg, trotse koploper in de 4e Klasse van de KNVB, met een puntenaantal van 21 uit acht gespeelde competitiewedstrijden. En ook een veel scorende jeugdige ploeg die in de competitie al 31 maal het net wist te vinden.

Vanaf het startsignaal van de wedstrijd een open wedstrijd met veel aandacht voor de aanval. Eerst kreeg RKVV Meerburg een goede mogelijkheid om te scoren, maar de attent keepende Jari verwerkte de bal met zijn voet tot corner. Hierna twee goede mogelijkheden om tot scoren te komen voor de Trots van de Polder, beide keren werd de bal goed onderschept door Bram en gaf de bal op Moussa en Alessio, echter wisten de bal niet in het netje te schieten.

In de 18e minuut werd er een goede pass gegeven door Remo op Moussa die zijn tegenstander passeerde en een harde voorzet gaf op de inkomende Alessio die fraai binnen schoot, 1-0. S.V. Aarlanderveen ging goed door en op zoek naar de volgende treffer, wat uiteindelijk lukte in de 21e minuut. Bram onderschepte weer eens prima een bal en gaf de bal direct voor het doel op de inkomende Alessio die zijn tweede doelpunt scoorde, 2-0.

In de tweede helft een heel ander beeld van de wedstrijd, RKVV Meerburg nam direct het heft in handen met fris en goed spel. S.V. Aarlanderveen kon de gehele tweede helft geen goed tegenwicht geven, in de 50e minuut kon de vrijstaande speler van RKVV Meerburg de 2-1 scoren. In de daaropvolgende 20 minuten had RKVV Meerburg een drietal kansen om te scoren, waarvan een kopbal en een schot net over het doel van Jari ging. De derde poging was een mooi en hard schot die via de onderkant van de lat weer het veld in sprong.

In de 65e minuut had Killian de mogelijkheid om te scoren, echter zijn kopbal ging net naast het doel. In de 76e minuut voorkwam Remo door een prima sliding dat RKVV Meerburg de gelijkmaker zou scoren. In de 88e minuut kreeg RKVV Meerburg een vrije trap op de hoek van het 16-meter gebied en de bal werd goed ingedraaid genomen, precies op de inkomende spits van RKVV Meerburg die de bal in het doel kopte en de eindstand bepaalde op 2-2.

Een prima oefenwedstrijd voor beide partijen die goed werd geleid door scheidsrechter Marcel Maurits.

Vanuit de staf en spelers van de S.V. Aarlanderveen wensen wij eenieder prettige feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2022.

Henny van Raay

Foto Album