• Nu alle voetbalactiviteiten van het seizoen 2017/2018 ten einde zijn, is het tijd voor onderhoud aan onze velden. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft opdracht gegeven aan Aannemingsbedrijf Jos Scholman voor dit onderhoud. Jos Scholman is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein.

    Het onderhoud moet 6 augustus zijn afgerond, waarna onze eigen specialisten de lijnen uitzetten en aanbrengen. Zo kan er naar alle waarschijnlijkheid op 11 augustus weer gespeeld worden op ons hoofdveld. Dan speelt ons eerste elftal voor de RTV Bokaal tegen SIVEO'60 uit Zegveld.

    Het kunstgrasveld is tot die tijd ook gesloten, met uitzondering van de training voor de 'overigen' op donderdagavond. We starten iedere donderdag om 20:00 uur met een leuk partijspel, waarbij iedereen van harte welkom is om mee te doen. Het is niet alleen gezellig en sportief, maar ook een leuke manier om kennis te maken met de allermooiste amateurvereniging: s.v. Aarlanderveen!