• Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen 2, thuis onder aanvoering van aanvoerder Stefan Kranenburg beter bekend als Heub thuis tegen ARC uit Alphen aan den Rijn. De mannen uit Alphen aan den Rijn waren erg bang voor criminaliteit in Aarlanderveen want al hun spullen inclusief de tassen werden in de dug-out naast het veld geplaatst.

    De harde kern van Aarlanderveen 2 was ondanks het regenachtige weer massaal aanwezig om de mannen te ondersteunen. Onder andere Henk Verkade stond in zijn scootmobiel samen met pa Sluis de mannen van Chiel Schildmeijer aan te moedigen. Helaas was het ARC wat scoorde via een kopbal waardoor er met een 0-1 achterstand gerust moest gaan worden.

    Na de rust kwam ARC zelfs op 0-2 maar al snel volgde er een aansluitingstreffer via schedel ook wel bekend als Sander de Vries. De dikverdiende gelijkmaker viel helaas niet meer waardoor het tweede zijn competitiestart verloor ondanks de aanmoedigen van Jeroen Hendriks die trainer/leider Michiel Schildmeijer verving deze natte koude zaterdag.

    A.s. zaterdag speelt het tweede uit in Alphen aan den Rijn niet tegen ARC deze keer maar bij Alphens Boys om 15 uur.