• Na donderdag gespeeld te hebben onder warme omstandigheden moest er afgelopen zaterdag na slechts 1 dagje rust weer gespeeld worden tegen Linschoten uit het gelijknamige dorp onder zeer warme weersomstandigheden.

    Het eerste kwartier was duidelijk voor Linschoten maar die kwamen niet veel verder dan enkele mogelijkheden. Het laatste half uur voor de rust was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Linschoten met goed verzorgd voetbal maar de dik verdiende voorsprong kwam er niet voor de rust.

    Na de rust een zeer gedreven Aarlanderveen wat met een hoop bezieling en strijd speelde maar ook met goed voetbal. Zo een 10 minuten na de rust scoorde Jorn Poelwijk de belangrijke 1-0. Zo een 20 minuten voor tijd moest Aarlanderveen noodgedwongen wisselen maar de invallers Youp Groenewegen en Maarten Angenent stonden hun mannetje en gingen volop mee in de strijd voor 3 punten.

    Uiteindelijk scoorde Sallem Chemlalli en wederom Jorn Poelwijk nog waardoor er een terechte 3-0 overwinning op het scorebord stond op Polderpark.

    A.s. zaterdag speelt Aarlanderveen thuis tegen S.C. Woerden waar uit zeer geflatteerd met 2-1 werd verloren. Er zal om 14.30 uur worden afgetrapt worden op sportpark Polderpark.