• Afgelopen zaterdag speelde de trots van de polder thuis op Polderpark de derby tegen V.V. Woubrugge. De wedstrijden tussen Aarlanderveen en Woubrugge zijn nooit saai te noemen en ook deze zaterdag was er weer genoeg te beleven.

Het eerste half uur leek het hier overigens niet op want Aarlanderveen had de bal en zocht vaak te snel de diepe bal achter de verdediging van Woubrugge. Dit was relatief makkelijk te verdedigen voor Woubrugge en zij konden er ook nog een aantal keren dreigend uitkomen zonder echt gevaarlijk te worden.
    Na 30 minuten begon Aarlanderveen wat meer te voetballen en te combineren. Uit een van deze combinaties scoorde Sallem Chemlalli de 1-0 met een fantastisch afstandsschot. Met deze voorsprong werd dan ook de rust gehaald.

Na de rust kantelde de wedstrijd helemaal in het voordeel van de groen witte uit Aarlanderveen met goed combinatiespel werd de goede keeper Kneulman van Woubrugge steeds vaker op de proef gesteld en uiteindelijk was het middenvelder Elias Karmiris met de dikverdiende 2-0. Kort hierna maakte spits Aziz el Bouazatti de 3-0 na een fantastische voorzet van Jorn Poelwijk.
    Publiekslieveling Lekan Adekanye tekende uiteindelijk voor de 4-0 na een fantastische crosspass vanuit het middenveld. Hierna kon de stand nog verder oplopen maar het vizier stond niet helemaal scherp meer.

Trainer Arjen Linstra roemde zijn verdediging en keeper die over de hele wedstrijd maar 2 kansen hadden weggegeven en zeker het laatste uur creƫerde wij genoeg. Verder moeten wij leren van het eerste half uur waarin wij te snel de lange bal hanteerde. Ik kijk met vertrouwen naar de aankomende wedstrijden als iedereen met deze beleving en inzet blijft trainen en spelen.

A.s. zaterdag speelt Aarlanderveen uit in Leiden tegen L.V. Roodenburg met een oud bekende daar op de bank namelijk trainer Cengiz Donmez verleden jaar nog trainer van Aarlanderveen 2. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt in Leiden.