• Afgelopen zaterdag is er weer massaal gestemd door het groen witte publiek op sportpark Polderpark op hun helden in het groen witte shirt van Aarlanderveen. De man die alle tellingen moest doen op zijn mobiel assistent trainer Rene Krommert was zeer verbaasd want er zat geen sms bij van vader Leen. Volgens goed ingevoerde bronnen was het beltegoed van vader Leen op waardoor zoonlief Heub deze week geen Pluto Sport Speler van de week is geworden.

    Deze week is gekozen voor onze oudste strijder in het elftal en goaltjesdief Aziz el Bouazatti die ook deze middag tegen Woerden 2x het net deed bollen. Ons aanspeel en rustpunt voorin zorgt het hele seizoen al voor fantastische acties en schitterende goals en assists. Aziz is een publiekslieveling aan het worden op Polderpark en wordt ook massaal gescandeerd door ons fanatieke tweede elftal publiek vanaf het terras.

    Wie ook zeer verdienstelijk inviel en zeker een vermelding verdiend is de jongste van het stel Youp Groenewegen. Deze Aarlanderveense polderjongen viel uitstekend in en was zeer gedreven en actief aanwezig na zijn invalbeurt. Zijn energie bracht een behoorlijke positieve impuls aan het elftal en had een aantal schitterende voorzetten vanaf de zijkanten waar onze spitsen gretig gebruik van maakten.

    Youp weet ook doordeweeks steeds beter de weg te vinden naar Polderpark waardoor zijn trainingsopkomst ook wat hoger begint te worden. Trek deze lijn door Youp!