• Pluto Sport Speler van de week

  21 mei 2019
 • Deze week werd er weer massaal gestemd op de Pluto Sport Speler van de week. Henk Verkade was met de taxi naar Woubrugge gekomen en was na afloop ook lovend over de Pluto Sport Speler van de week die hij letterlijk iedere dinsdag en donderdag de hand schudt.

  Aad van Tol stond langs de lijn druk te stemmen op de ouders van de J019????volgende week kunnen we kampioen worden! Rene Krommert was dan ook stomverbaasd toen hij deze sms tussen de stemmen van de Pluto Sport Speler van de week zag staan.

  Daarentegen verdiend Aad wel een groot compliment hoe hij de groep gevormd heeft als trainer en leider. Hopelijk zet de J019 de zegereeks voort en wordt het kampioen. Vanuit de begeleiding en spelersgroep van het eerste zullen we ze zaterdag na afloop van onze wedstrijd daarin steunen!!!

  Het gebeurt niet vaak maar we hebben maar een Pluto Sport Speler van de week, ons publiek was unaniem het is de pijlsnelle, grillige publiekslieveling Lekan Adekanye die met een knappe goal uit een moeilijke hoek en een strakke voorzet op de 0-2 zeer belangrijk en effectief was de tweede helft.

  Lekan is onvoorspelbaar soms wat lui en dan pats boem is hij sneller weg dan Max Verstappen. Deze periode doet Lekan ook mee aan de Ramadan wat deze prestatie des te knapper maakt want het was aardig warm afgelopen zaterdag. Fahri en Aziz die ook meedoen aan de Ramadan uiteraard ook complimenten.

  Als Lekan start vanaf de zijlijn is hij niet te stoppen en een zeer nuttige en belangrijke speler voor Aarlanderveen. Tip voor Lekan iets minder in de gewichten hangen anders gaat het ten kosten van je snelheid. Volgend seizoen zal Lekan ook weer te bewonderen zijn in het groen wit van Aarlanderveen onze grote publiekslieveling!