• Op het vertrouwde Polderpark werd afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd van de groenwitte brigade tegen Hazerswoudse Boys gespeeld. Lotenverkoper Theo Wijfje was zijn loten zo kwijt want het was gezellig druk langs het veld. Menig voetballiefhebber uit de regio kwam kijken wat Aarlanderveen en Hazerswoudse Boys op de mat legde en zij kregen waar voor hun geld, namelijk 8 goals.

Na de wedstrijd was tijdens de stemmingen vooral Jimmy Nieumeijer geliefd. Ook deze week noemde Henk Verkade hem weer
    ‘die lange dweil van achterin’. Onze gevangenisbewaarder brak deze middag een keer uit door de verdediging heen en zijn eerste goal voor Aarlanderveen scoorde. Tot genoegen van het publiek en vooral zijn medespelers werd deze week de Plutosport Speler van de week.

Nummer 2 speelde vanuit de discipline en erg geconcentreerd, namelijk Fahri Margoum. Als Fahri speelt zoals afgelopen zaterdag is hij goud waard voor zijn team en ook bepalend met goals en assists. Zet deze lijn door Fahri!

Bram Egberts is herboren uit de winterstop gekomen en mag zich eren met de derde plek. De bij het publiek populaire middenvelder raasde door het veld en was met menige onderschepping zeer actief aanwezig. Bij Bram is het codewoord dan ook plezier daar win je wedstrijden mee.