• René Krommert had het deze week druk als taxichauffeur voor meerdere spelers, waardoor hij zondagavond pas met de uitslag voor de Plutosport Speler van de week kwam. Misschien kwam het ook doordat zijn club Utrecht uitstekende zaken had gedaan door uit bij Heerenveen te winnen..

De nummer 1 van de week stond met pech in Gouda waardoor hij niet naar Aalanderveen kon komen. Gelukkig sprong onze topper René Krommert gelijk in de auto om de publiekslieveling op te halen zodat hij toch het groen wit van Aarlanderveen kon dragen.
    En dat deed deze Plutosport Speler van de week uitstekend, want met een hattrick in de tweede helft tekende Aziz el Bouazatti voor alle 3 de treffers die voor Aarlanderveen gescoord werden op het Polderpark.

De nummer 2 van deze middag was Maarten Rijnbeek. Onopvallend spelend maar zo belangrijk in zijn controlerende rol. Hij kwam door diverse oorzaken de laatste weken wat minder aan spelen toe maar speelde afgelopen zaterdag alsof hij niet weggeweest was.

Onze Griekse middenvelder Elias Kameris is nummer 3. Eli was tegen Zevenhoven uitgevallen met een pittige enkelblessure maar stond er afgelopen zaterdag weer gewoon 90 minuten in.

Om terug te komen op de tweede taxirit van René Krommert, hierbij een update: Na een onschuldige botsing viel Reau Waandels verkeerd op zijn schouder. René heeft Reau naar en in het Alrijne Ziekenhuis begeleid en ze hebben samen nog even wat gegeten. We waren bang voor een sleutelbeenbreuk, maar op de foto bleek dat het gewricht iets uit de kom was. Reau draagt nu 2 á 3 weken een sling en krijgt wat oefeningen om verder te herstellen.

René’s inbreng was zowel voor als na de wedstrijd afgelopen zaterdagmiddag (en -avond) aanzienlijk. Grote klasse en dank namens de rest van de technische staf en spelersgroep!