• Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen de derby thuis op Polderpark tegen Alphense Boys. De toegang was uiteraard weer gratis op Polderpark waardoor menig voetballiefhebber uit de regio naar deze titanen strijd wilde komen kijken. Verschillende toeschouwers waren al om 13.30 uur aanwezig want de parkeerplaats(en) op ons sportpark worden steeds schaarser met zoveel publiek.

Wat ook een steeds populairder item wordt is de Pluto Sport Speler van de week zelfs de anonieme supporters stemmen met onbekende telefoonnummers bij Rene Krommert die dit weekend bij zowel Aarlanderveen als FC Utrecht de 0 hielt. Gelukkig werd er wel massaal gestemd zelfs in het Aarlanderveens door onze eigen Henk Verkade die het niet over een keeper had maar een kieper.

Keeper Maico du Chatinier de dirigent van de weer goedstaande achterhoede was mede door de stem van zijn grote fan Henk Verkade de nummer 3 deze zaterdag. Vlak na rust pakte Maico een cruciale bal wat eigenlijk de 2de bal op goal was deze wedstrijd. Een keeper moet eigenlijk heel weinig te doen hebben omdat hij zijn verdediging goed neerzet en dit deed Maico meer dan uitstekend dan moet hij wel alert zijn op die paar ballen die dan op de goal komen maar ook deze pakte hij uitstekend. De samenwerking tussen Maico met de andere keepers Sven (grote complimenten hoe hij Maico wedstrijdklaar maakt!)  en Boris (keeper van de A1) is uitstekend waardoor zij zich alle 3 goed ontwikkelen onder leiding van keeperstrainer Willem van Tol.

De nummer 2 had de man van de wedstrijd kunnen worden voor de 2de keer op rij maar helaas hij miste zijn 2 kansen voor de rust namelijk Fahri Margoum. Als een iemand dolgraag had willen scoren is het Fahri maar het zat hem helaas niet mee deze zaterdag wat het scoren betreft. Maar wat speelde hij nuttig en dominant op het middenveld.

De nummer 1 speelt al weken met een liesblessure maar is zo belangrijk achterin centrale verdediger Mike Busse stuurt en speelt als een echte aanvoerder maar bovenal een echte winnaar die het resultaat veruit op nummer 1 zet was doodziek na afloop van de wedstrijd van het puntverlies maar heeft zelf zijn taken uitstekend uitgevoerd. Enig minpuntje bij Mike is dat hij de stand van de onderstaande 4 ploegen graag in groepsapp zet na een wedstrijd van FC Groningen??..