• De Plutosport Speler van de week

    Afgelopen zaterdag stond de gemeentelijke derby in de derde klasse A weer op het programma. SV Aarlanderveen ontving thuis op het Polderpark Alphense buurman Alphia. Deze wedstrijd werd voor het eerst in de derde klasse gespeeld en de rollen waren eindelijk een keer omgedraaid, want groen-wit stond aan het einde van de rit te juichen met de drie verdiende punten. 
     

    Ons enthousiaste publiek stemde massaal op de Plutosport Speler van de week en het was overduidelijk wie de op de eerste plek is geĆ«indigd. Wanneer je als echte penalty-killer twee punten voor je ploeg pakt, is dit een verdiende plek. Onze topkeeper Maico du Chatinier is natuurlijk de Plutosport Speler van de week. 

    Nummer twee was tevens de pechvogel van de middag want hij viel uit met een zware enkelblessure, Fahri Margoum. Maar hij was erg belangrijk met zijn assist op de winnende goal van Aziz en vooral het goede doorzetten om tot de assist te komen viel op. Vanuit deze kant wensen wij Fahri een goed en snel herstel toe. 

    De strijd voor derde plek was lastig want de dragende Valentijn Oudijk deed er een gooi naar, maar uiteindelijk was het wederom degene met de meeste meters, namelijk Sallem Chemlalli