• Pluto Sport Speler van de week

  9 mei 2018
 • Ondanks de kater van de 2-5 nederlaag tegen Siveo heeft assistent trainer Rene Krommert thuis bij zijn moeder Riek weer hard zitten tellen aan de keukentafel met een kopje soep van moeders in nabijheid. Want ook deze week heeft ons groen witte publiek weer massaal gestemd en als snel werd duidelijk dat Robbie Nagtegaal zich deze week de Pluto Speler van de week mag noemen.

  Robbie had een kleine 8 weken niet kunnen spelen vanwege een zware hersenschudding opgelopen in de wedstrijd tegen Woubrugge. Maar ondanks deze hoofd blessure stond hij in het veld alsof hij nooit is weggeweest en strooide weer als vanouds met heerlijk trappen van achteruit en stond verdedigend zijn mannetje. Een zeer knappe prestatie als je er zo lang uit lag en ook conditioneel zoveel kan brengen als wat Robbie deed.

  Sinds oktober werkt Robbie in de horeca en is hij helaas niet iedere zaterdag meer beschikbaar. Dit is voor ons groen witte publiek, medespelers en technische staf wel erg jammer want Robbie is iemand die wat extra's kan toevoegen aan het team. Gelukkig doet Robbie hard zijn best om er zoveel mogelijk te zijn en kijkt naar mogelijkheden op zijn werk om voortaan iedere zaterdag weer beschikbaar te zijn voor Aarlanderveen.

  Een mooi bruggetje van Robbie is naar zijn vader Ed gaan die werkelijk schitterende foto's maakt rondom de wedstrijden van SVA 1. Deze foto's worden op de site massaal bekeken maar ook de plaatselijke pers wil ze graag hebben zo stonden er afgelopen week diverse foto's genomen door Ed in het witte Weekblad, Alphens Nieuwsblad en de Omroeper.

  Wij hopen nog lang en vaak van Robbie te mogen genieten op het veld en van de foto's van vader Ed op de site.