• Pluto Sport Speler van de week

  12 mei 2018
 • De zeer blije assistent trainer Rene Krommert heeft zondagmiddag nadat hij alle punten van zijn Aarlanderveen en FC Utrecht had geteld zijn telefoon gecheckt. Er was wederom veel gestemd door de toeschouwers op Polderpark.

  Er moest nageteld worden want vader Leen had een keer of 15 gestemd maar uiteindelijk en dik verdiend de Pluto Sport Speler van de week de speler met de grootste aaifactor van de selectie Stefan Kranenburg beter bekend als Heub binnen de groen witte familie die Aarlanderveen heet.

  Heub verzaakt nooit en gooit alles in de strijd om 3 punten te halen. Dit seizoen deed Heub een stapje terug in principe speelt hij in SVA 2, maar zei een paar weken terug tegen trainer Arjen Linstra ik laat die jongens niet zitten als ik nodig ben, ben ik beschikbaar voor de laatste wedstrijden.

  Afgelopen zaterdag oerdegelijk en goed coachend maar vooral verdedigend zeer geconcentreerd bezig waardoor Heub zeer terecht de Pluto Sport Speler van de week is geworden.

  Wie zeker ook positief vermeld moet worden is Maarten Angenent die zeer goed inviel op het middenveld en als een stofzuiger alles onderschepte van Linschoten en daarna ook keurig op het voetballende manier inleverde bij de spelers die moesten aanvallen. De kracht van onze selectie is dat zij er samen de schouders onderzetten en positief elkaar beter proberen te maken.