• Plutosport Speler van de week

We gebruiken de rubriek deze week ook om assistent trainer René Krommert en leider Michel du Chatinier eens in het zonnetje te zetten. Wekelijks zorgen zij voor de voorbereidingen in de kleedkamer bij zowel de thuis- als de uitwedstrijden waardoor de selectie zich alleen maar op de wedstrijden hoeft te richten. Grote klasse mannen!!

Direct na de wedstrijd in Leiden heerste vreugde onder het Aarlanderveens publiek. Naast menig supporter, bracht ook A-junioren trainer Aad van Tol zijn stem uit op de Plutosport Speler van de week. Na de overwinning van vorige week met de inzet van een tweetal van zijn A-junioren lukte het de selectie om ook zonder hen te winnen.

De Plutosport Speler van de week wordt door aanvoerder Mike Busse ook wel de man in vorm genoemd: Sallem Chemlali. Sallem speelde zeer dominant en combineerde perfect op het middenveld. Bijna alles ging hem afgelopen zaterdag goed af, op klokkijken na want hij begon bijna in de wissel... Dan begrijp je wel dat je op tijd moet komen om jezelf, het team en de supporters niet teleur te stellen.

De persoon die zich de nummer twee van deze week mag noemen is Mike Busse. De aanvoerder stond weer als een vorst te verdedigen en was ook aan de bal prima. Hij is samen met zijn maatje Jeroen Lamboo zo constant en belangrijk van achteruit.

Fenomenale Aziz el Bouazatti kon vanwege knieproblemen weinig trainen maar speelde afgelopen wedstrijd als een jonge hond. De drive om te winnen en dit ook uitstralen maakt hem belangrijk voor het elftal.

Vanuit de spelersgroep en begeleiding ook alle complimenten aan ons groen witte publiek dat met steeds meer mensen komt kijken bij de trots van de polder. A.s. zaterdag spelen we thuis tegen Floreant en hopen we ook weer op jullie steun!