• Programma voorbereiding selectie 2020/'21 update

30 aug 2020
  • De afgelopen tijd zijn hoofdtrainer Gerald van der Klok en assistent-trainers Henk van Hof en Henny van Raaij actief bezig geweest om het voorprogramma van de selectie vorm te geven. Zaterdag 1 augustus vindt de eerste training van het seizoen plaats waar ons vlaggenschip gaat toewerken naar de eerste krachtmeting met onze buren van vv Zwammerdam. Het gehele schema is hieronder te vinden.

15/08: Aarlanderveen - Zwammerdam
    18/08: Ter Leede 2 - Aarlanderveen GAAT NIET DOOR!
    22/08: Aarlanderveen - Boshuizen
    25/08: Foreholte - Aarlanderveen GAAT NIET DOOR!
    01/09: Zevenhoven - Aarlanderveen
    Oefenwedstrijd Aarlanderveen - Zevenhoven is verplaatst
    Aanstaande dinsdag (1 september) staat de laatste oefenwedstrijd thuis tegen Zevenhoven op het programma. In verband met het vroeger donker worden en het ontbreken van kunstlicht voor het verlichten van het hoofdveld wordt de wedstrijd gespeeld op het sportpark van SV Zevenhoven. Je bent ook daar van harte welkom, om 20.00 uur start de wedstrijd!

Over de bekerwedstrijden informeren we je zo spoedig mogelijk.