• Afgelopen zaterdag was het zover. De eerste wedstrijd voor de puppies van onze club werd onder een stralend zonnetje gespeeld. We zitten in een onderling competitie met 13 regioclubs ingedeeld en gaan elke 2 weken een echte wedstrijd voetballen.

Vandaag kwam DOSR uit Roelofarendsveen op bezoek. Naast het feit dat enkele jongens iets ouder zijn dan onze boys werd het toch een leuke ochtend. Want wie wil er nou niet in het prachtige groen-witte shirt voetballen!!

De uitslag van 13-2 voor DOSR doet er niet toe, we hebben nu al gezien dat er een mooie toekomst ligt voor onze club. De begeleiding heeft elke week de keuze uit maar liefst 18 puppies!!!!!!! Naast ondergetekende gaan Ed en Rob voortaan ook mee als leider.

De trainingen zullen hoogstwaarschijnlijk plaats gaan vinden op de woensdagmiddag, maar ook hierover volgt zsm informatie.
    Gerben en Michel willen dit gaan oppakken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken als we een wedstrijdje thuis spelen. Binnenkort komt het schema op de site te staan.

Jullie leider,