• Puppies groeien

Afgelopen zaterdag was alweer de vierde wedstrijd van het seizoen tegen de puppies van Woubrugge. Aangezien de tegenstander 7 kids had en Aarlanderveen maar liefst 14...… konden we de 2e helft een heel nieuw team inzetten.

De wedstrijd begon afwachtend voor beide teams en de kinderen waren aardig aan elkaar gewaagd. Het was Woubrugge wat de score opende, maar al snel hierna kregen wij de kansen. Eerst was het Kik die de paal raakte, even later schoot Jens tegen dezelfde paal. Door verder goed verdedigend werk van Hessel en Sjoerd kon verdere schade voorkomen worden.

De 2e helft was en bleef ook zeer spannend. Na wat kleine kansjes voor Bas en Boaz was het de 4-jarige (!!!) Noud die de 1-1 maakte. Dat het hierbij bleef mag bijzonder worden genoemd, aangezien de meeste wedstrijden boven de 10 eindigen.

We zien dat de trainingen zijn vruchten gaat afwerpen, maar wat wil je met een opkomst van 18 á 20 puppies!!!!

Jullie trotse leiders,
    Rob, Ed en Jan