• Puppies svaarlanderveen in de lift

De jongste voetballertjes van onze club gaan als de brandweer! Afgelopen zaterdag speelden we in Nieuwveen tegen de plaatselijke Nic.Boys. Maar liefst 12 puppies waren aanwezig, maar gelukkig had onze tegenstander er ook 12. Besloten werd om in toernooivorm 6 tegen 6 te spelen, zodat iedereen kon voetballen.

Na winst vorige week bij NSV kreeg ook Nic.Boys te maken met de dadendrang van onze jongens 3 wedstrijdjes werden gewonnen en slechts 1 maar nipt verloren, maar dat is nu nog niet echt belangrijk natuurlijk. Het plezier wat deze kinderen uitstralen en daarmee ook de meegereisde ouders doet ons leiders heel goed!!!!

En wat te denken van de training! De 1e training onder de bezielende leiding van Gerben en Michel werd een groot succes met 18 aanwezige puppies!!!!!

We kunnen wel stellen dat de jeugd hier de toekomst heeft en dat de puppies goed in de lift zitten!!

Ga zo door jongens, het wordt zo een fantastisch seizoen!!!

Groetjes,

Rob, Ed en Jan