• Resultaat Stuntverkoop SV Aarlanderveen

  10 okt 2022
 • Om extra faciliteiten te creëren voor de jeugdteams van onze vereniging is geld nodig. Op initiatief van Geert Gruppen (Plutosport) is het idee van een Stuntverkoop in een klein team verder uitgewerkt. In de sportzaal naast het voetbalveld was iedereen zaterdag 8 oktober jl. welkom om merkartikelen voor sport en vrije tijd voor groot en klein met extreme korting scoren. Wat het heeft opgeleverd lees je onderaan dit artikel. 

  Voorzitter Leo de Jong is trots op zoveel saamhorigheid en inzet vrijwilligers

  Om 10.00 uur ging de deur open en stroomde de gymzaal vol. Om het shoppen te vergemakkelijken kreeg iedereen een vuilniszak bij de ingang. De gymzaal was tjokvol met o.a. sportschoenen, sneakers, jassen, hoodies, boxers en leuke accessoires.

  Wethouder Gert Jan Schotanus, zelf een fanatieke hardloper, was onder de indruk van de aangeboden collectie en complimenteerde de vereniging met dit initiatief.

  Afbeelding met tekst, persoon, binnen, staand

Automatisch gegenereerde beschrijving

  Foto van links naar rechts: Geert Gruppen (Plutosport), Gert Jan Schotanus (wethouder), Leo de Jong (voorzitter).

  Voorzitter Leo de Jong benadrukte de geweldige saamhorigheid binnen de vereniging en is trots dat met inzet van héél veel vrijwilligers deze verkoop tot stand is gekomen. Achter de schermen is weken gewerkt om de artikelen te prijzen en gereed te maken voor verkoop. Het transport van de goederen liep op rolletjes en de vloer van de gymzaal werd afgedekt met worteldoek om beschadiging te voorkomen. Het parkeren mocht, met toestemming van de agrarische eigenaren, in het naastgelegen weiland. De hele dag werd in de gymzaal lekker geshopt en gingen klanten met zakken vol tevreden naar huis. 

  Na afloop, onder het genot van een drankje en hapje in de voetbalkantine, werd bekendgemaakt dat de Stuntverkoop €8.000,- voor de vereniging heeft opgeleverd!

  Fotogalerij: