• S.V. Aarlanderveen – S.V. Gouda dit weekend live op Studio Alphen

26 feb 2022
  • De voetbalwedstrijd Aarlanderveen - Gouda wordt aanstaande zaterdag live op de radio uitgezonden door Stu-dio Alphen. Verslaggever Peter Fase neemt de verslaglegging namens de lokale publieke omroep van de ge-meente Alphen aan den Rijn voor zijn rekening. Naast deze wedstrijd wordt ook van andere duels van eerste elftallen uit de gemeente Alphen aan den Rijn live verslag gedaan.

Wil je in één oogopslag altijd de actuele tussenstand zien van alle voetbalteams, ga dan naar tekst-tv (kabel-krant) of www.studioalphen.nl/nieuws/alle-tussenstanden-en-uitslagen-in-amateurvoetbal-dit-weekend/.

Iedere zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur kun je op Studio Alphen luisteren naar het radio-programma “Sport Lokaal” met live verslag van lokale voetbalwedstrijden.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Al-phen en YouTube.

Iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma “De Voetbalkantine” te beluisteren, waarin ie-dere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Luisteren naar het live radioverslag van Studio Alphen kan via de ether (90.0 FM in Alphen, Aarlanderveen en Zwammerdam; 105.1 in Boskoop; 106.5 FM in Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk), digitale radio (Ziggo: kanaal 915, KPN en XS4ALL: kanaal 1107, Tele2: via het hoofdmenu) en de livestream op www.studioalphen.nl. Kijken naar het televisiekanaal van Studio Alphen? Dat kan via Ziggo kanaal 40, KPN en XS4ALL kanaal 1407, Tele2 via het hoofdmenu.