• Samenwerking met Fysiopraktijk Bakker & De Vos

23 sep 2021
  • S.V. Aarlanderveen is met ingang van dit sportseizoen een samenwerking gestart met Fysiopraktijk Bakker & De Vos in de persoon van Fysiotherapeut Esmee van der Neut.

Esmee is iedere dinsdag voor spelende leden aanwezig op de club van 18.30 – 19.30 uur. Het is een vrij inloop uur, dus je hoeft geen afspraak te maken.

Heb je klachten? Esmee helpt je graag tijdens het blessurespreekuur met tips, adviezen, oefeningen of een sportmassage om zo snel mogelijk weer op het veld te staan.

De sportmassage en het blessurespreekuur worden gratis door S.V. Aarlanderveen aangeboden. Eventuele vervolgbehandelingen kunnen worden ingepland bij Bakker & De Vos.

Deze vervolgbehandelingen worden in rekening gebracht bij de zorgverzekeraar of bij de geblesseerde als de verzekering niet toereikend is.
    Kijk daarom of je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.