• Selectie SV Aarlanderveen seizoen 2023/2024 (deel 3)

  16 jun 2023
 • Naast de twee eerder geplaatste updates over de selectie van seizoen 2023/2024, zijn er opnieuw ontwikkelingen rondom ons eerste elftal.

  Allereerst de vertrekkende spelers. In een eerder bericht hebben we gemeld dat Robin van der Pijl terugkeert naar Alphense Boys. Ruben Rossél zou terug gaan naar SVV, maar heeft toch de keuze gemaakt om bij Pernis te gaan voetballen. Helaas heeft Sallem Chemlali toch de keuze gemaakt om de club te verlaten. De reisafstand en het onregelmatig werken maken het onmogelijk om nog een jaar voor SV Aarlanderveen uit te komen. We willen Sallem bedanken voor alle mooie jaren in het groen-wit. Ook Moussa Kalisse zal volgend seizoen niet meer op ons veld te zien zijn. Moussa heeft twee jaar voor de club gespeeld en menig goal gemaakt. Dit laatste hoopt hij volgend seizoen voor Rohda’76 te gaan doen, waar hij onder de voor ons bekende trainer Arjen Linstra gaat spelen. Onze keeper Koen den Elzen is benaderd door Altior om daar het keepersprobleem op te lossen. Na enkele gesprekken kreeg hij een goed gevoel en heeft hij besloten de overstap te maken. Paolo van der Straaten en Junior Sonowo zijn de laatste spelers die besloten hebben SV Aarlanderveen te verlaten. Wij willen al deze spelers bedanken voor hun inzet en succes wensen bij hun (eventuele) nieuwe club.

  Tegen het vertrek van de bovengenoemde spelers staan de komst van een aantal nieuwe spelers. Saimon Lutjenhuis en Stefan den Horder zijn in een eerder stadium al gepresenteerd, daar komen nu nog een aantal spelers bij. Allereerst Calvin Hoogstraten en Thomas Lamberts, die beiden de overstap maken vanaf ARC. Beide spelers hebben lang in de A-selectie gespeeld maar hebben in hun laatste periode veel te maken gehad met blessures. Ze zijn nu aan het revalideren en hopen aan het begin van het seizoen weer fit aan te kunnen sluiten bij hun nieuwe teamgenoten. Daarnaast komt aanvaller Eray Bozkurt over van regiogenoot Altior. Na een aantal seizoenen in de hoofdmacht van deze club was hij toe aan een nieuwe uitdaging die hij hoopt te vinden bij SV Aarlanderveen.

  Definitieve selectie SV Aarlanderveen seizoen 2023/2024:

  Nieuw bij de club: Saimon Lutjenhuis (ARC), Stefan den Horder (Jodan Boys), Calvin Hoogstraten (ARC), Thomas Lamberts (ARC), Eray Bozkurt (Altior)

  Blijven bij de club: Sven Koelewijn, Bram Egberts, Valentijn Oudijk, Mike Hamilton, Steven v/d Pijl, Ramon Aronius, Jimmy Nieumijer, Robbie Nagtegaal, Lars Overbeek, Davey Grimmelius, Thom Nouwens, Alessio v/d Straaten en Killian Bouwhuis

  Vertrekken bij de club: Robin v/d Pijl (Alphense Boys), Ruben Rossél (Pernis), Koen den Elzen (Altior), Sallem Chemlali (Rohda’76), Junior Sonowo (n.n.b.), Paolo van der Straaten (n.n.b.) en Moussa Kalisse (Rohda’76)

  De technische commissie SVA