• Selectie SV Aarlanderveen voor seizoen 2023-2024

  11 apr 2023
 • SV Aarlanderveen is met een succesvolle periode bezig en wil dat blijven continueren het volgende seizoen. Het eerste nieuws over de selectie voor het volgende seizoen is bekend. In ieder geval blijven 15 huidige spelers uitkomen voor de Trots van de Polder en zijn we verheugd een nieuwe speler bekend te maken. Naast de spelers zal er een wijziging komen in de technische staf. 

  De spelers die volgend seizoen blijven voetballen in de selectie:

  Sven Koelewijn
  Koen den Elzen
  Bram Egberts
  Paolo van der Straaten
  Robbie Nagtegaal
  Mike Hamilton
  Steven van der Pijl
  Ramon Aronius
  Jimmy Nieumeijer
  Valentijn Oudijk

  Lars Overbeek
  Thom Nouwens
  Davey Grimmelius
  Alessio van der Straaten
  Killian Bouwhuis

  Saimon Lutjenhuis zal zich aansluiten bij bovengenoemde. Na zijn periode in de jeugd bij Alphense Boys, komt hij momenteel uit voor het Alphense ARC en heeft hij het besluit genomen om weer op selectieniveau bij SV Aarlanderveen te gaan spelen. Wij willen hem alvast hartelijk welkom heten!   

  Helaas heeft onze vaste assistent-scheidsrechter Patrick de Rijk na twee succesvolle seizoenen besloten de club te verlaten. Wij bedanken hem voor zijn inzet en hopen hem volgend seizoen nog regelmatig op de club te zien. 

  Graag introduceren we direct de nieuwe assistent-scheidsrechter Mario Huliselan. Mario zal de technische staf aanvullen, nadat hij een lange tijd in de jeugd bij Alphense Boys op landelijk niveau heeft gevlagd.

  Diverse gesprekken worden nog gevoerd en staan gepland om de selectie verder aan te vullen. Berichtgeving hierover volgt via de website.  

  De technische commissie SVA