• Afgelopen vrijdag vertrok de selectie op trainingskamp naar de Lutte naar hotel Bloemenbeek. Na een kop koffie in de kantine van Aarlanderveen werden wij om 13 uur allerhartelijkst onvangen in het hotel. Er stond zelfs gelijk een lunch klaar voor de selectie en zijn aanhang. Dit was tot in de puntjes geregeld met netjes een bordje ernaast met ons clubembleem en de naam van het gerecht erop.

Hierna werd er ingecheckt in de hotelkamers en stond er een middagtraining op het programma. Deze sessie duurde ruim 2 uur. Hierna werd door een deel van de selectie de SPA opgezocht met o.a. een zwembad en sauna die tot onze beschikking stonden.

Voor het hotel was op een grasveld een wedstrijd schapen drijven bezig met o.a. honden maar ook accountmanagers die op cursus waren en de schapen moesten drijven. Een groot deel van de selectie keek uiteraard graag mee en dit leverde genoeg hillarische momenten op.

Om 19 uur stond een dinner op het programma en ook hier was werkelijk alles tot in de puntjes geregeld. Het vlees, vis, pasta, groentes, fruit of yogurt werkelijk alles was voorhanden of beschikbaar.

Om 21 uur was er een teambespreking waarin de selectie en staf onderling afspraken maakte om het seizoen 2018-2019 zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Wat leuk is om te vertellen in de zaal er naast gaf internationaal scheidsrechter Bjorn Kuipers een lezing. De technische staf van Aarlanderveen of Bjorn Kuipers onze spelers kozen allemaal voor hun eigen technische staf.

Na de teambespreking was er ruimte voor ontspanning maar de afspraak werd wel gemaakt dat iedereen weer fris en fruitig bij het ontbijt zou zitten. Want er stonden 2 pittige en serieuze trainingen op het programma op de zaterdag.

Deze avond werden er een paar drankjes genomen in de hotelbar en kwam het elftal weer wat dichter bij elkaar zo zaten middenvelders Aron Bunnik en Elias Kameris gezellig samen in bad. Keeper Maico du Chatinier en verdediger Valentijn Oudijk controleerde de brandtrap of deze nog goed functioneerde zowel op als af. Al met al een geslaagde eerste dag / nacht.