• Op zaterdagmorgen werd iedereen om 9 uur bij het ontbijt verwacht. In tegenstelling tot het eerdere trainingskamp in Duisburg waren Aron Bunnik en Jorn Poelwijk zelfs 10 minuten te vroeg aanwezig bij het ontbijt. De rest van de selectie en het gezelschap waren overigens ook keurig op tijd en iedereen was fris en fruitig.

Na het ontbijt ging iedereen zich omkleden voor de selectiefoto van 2018-2019. Haar goed? Opstelling voor de foto goed? Handen achter de rug of op de knieën? Toen iedereen zat, zijn er mooie foto's gemaakt die later ook op de website zullen verschijnen.

Hierna stond de eerste training van deze zaterdag op het programma. Deze sessie duurde ruim 2 uur en werden o.a. vrije trap varianten, spelhervattingen en partijspellen gespeeld. Dit ging er fanatiek aan toe en nog een positief puntp; de geblesseerde spelers konden bijna met alles weer meedoen.

Na deze training stond er een uitgebreide lunch op het programma. Na de lunch was er een uurtje rust en werd er wederom 2 uur getraind op het veld pal achter ons hotel. Na de training ging de gehele selectie naar de SPA en dook het in het zwembad. Tot grote hilariteit van de selectie dook ook Wally Walrus in het zwembad wat alleen de sfeer maar verhoogde.

Na deze ontspanning stond om 19 uur het dinner weer op het programma en dat was deze keer een barbecue in de buitenlucht waar werkelijk alles tot in de puntjes was geregeld. Net na half 9 verplaatste het hele gezelschap zich naar de tv in het hotel om live naar Ajax - Groningen te kijken. Na deze wedstrijd werden er nog de nodige alcoholische versnaperingen gedronken in het hotel.

De brandtrap scheen later in nacht nog een ingang te zijn richting het nachtleven van Hengelo om het hotel in en uit te komen??