• Deze zondagmorgen moest iedereen om half 9 aan het ontbijt zitten en ondanks de ‘brandtrap route Hengelo’ leek iedereen redelijk fris te gaan ontbijten. Deze nacht zijn de nodige spelers weer dichter bij elkaar gekomen want na een lekker stukje rijden met zo een vijf man achterin een bus met de nodige alcoholisch versnaperingen op leverde intensieve momenten met elkaar op. Verdediger Marcel Verhaar had later nog wel enkele restverschijnselen in zijn bus met de nodige troep en stank.

    Het ontbijt was ook deze morgen weer uitstekend geregeld en na het ontbijt werd er uitgecheckt bij het hotel. Er was nog een laatste verrassingsactiviteit georganiseerd op de zondagmorgen. Leider Michiel had iedereen geïnstrueerd om een korte broek en slippers aan te trekken maar waarvoor?

    Na een korte auto rit kwamen wij aan bij een bosrijke omgeving en gingen aan de wandel. In het mooie de Lutte liep een mooie brede beek waar het water aardig in doorstroomde hierdoor ging gewandeld worden ruim 3 KM lang. De eerste meters bevroren er wat voetjes. Een speciale vermelding is toch onze Nigeriaanse publiekslieveling Lekan (in de selectie beter bekend als Eddie) hij had het erg zwaar en vooral koud de eerste meters. Maar na een kleine 100 meter werd iedereen enthousiast van deze fantastische tocht door het water.

    De reisleiders door het water waren Geert en Monique die dit gebied vrij aardig kennen. Geert voerde het gezelschap aan en Monique ging als enige vrouw ook mee door het water. Er waren ondiepe stukken maar ook stukken dat het water opeens tot je navel stond zonder dat je het door had en er dus in een keer instapte.

    Na deze tocht is een gezamenlijk nog een kop koffie of warme chocolade melk gedronken waarna de terugreis naar Aarlanderveen werd gemaakt. Een werkelijk fantastisch trainingskamp met goede trainingen en een fantastische sfeer onderling.

    De selectie en technische staf bedanken het bestuur en onze hoofdsponsor Pluto Sport en dan in het bijzonder Geert en Monique voor een fantastisch trainingskamp waarin hopelijk de eerste slag is geslagen voor een succesvol vervolg in de competitie.