• Sfeerbeheer in de weer

  9 jan 2023
 • Afgelopen weken stond in het teken van meerdere leuke events bij SV Aarlanderveen. Als
  sfeerbeheer organiseren wij geregeld activiteiten voor de gezelligheid, betrokkenheid en financiële ondersteuning van de club. Wij willen jullie meenemen in een aantal events.

  Boutkaarten
  Op 11 december vond het, inmiddels jaarlijks terugkerend evenement, “Boutkaarten” weer plaats. Deze middag gingen 48 enthousiast deelnemers een potje klaverjassen. De kantine zat goed vol en de ene Room naar de andere werd gepakt. Na 3 rondes werd het winnende team en het koppel met de meeste punten bekend gemaakt. Zij gingen er met een gourmetschaal vandoor. Na het kaarten draaiden we nog aan het rad van avontuur, waar de nodige boutprijzen te winnen waren. Als sfeerbeheer kijken we terug op een geslaagde middag.

  Vrijwilligers
  Op donderdagavond 22 december hebben we alle vrijwilligers van de club een kerststol gebracht. Dit als waardering van hun inzet het afgelopen jaar. Inmiddels telt de club 65 vrijwilligers waardoor het flink sjouwen was met de stollen. Elke vrijwilliger heeft direct een “Save the date” gekregen voor de vrijwilligersavond op vrijdag 27 januari. Meer informatie hierover volgt op de website.

  Oliebollen verkoop
  Op 31 december kon iedereen zijn bestelde oliebollen en appelflappen weer ophalen in de kantine. Dit jaar hebben we zelfs meer kunnen verkopen dan het jaar ervoor. Daarnaast hadden we Glühwein en warme chocomel staan voor diegene die even wilden blijven hangen. Het was erg gezellig aan de bar en zo konden we richting het eind van het jaar. Deze actie vond voor de 3 de keer plaats en ook volgend jaar gaan we weer oliebollen verkopen voor de club!

  Stamppot (Nieuwjaarswedstrijd)
  Afgelopen zaterdag (7 januari) vond de nieuwjaarswedstrijd weer plaats. In een onderling toernooi tussen het tweede, derde en de veteranen werd gestreden voor de eer. Penalty’s moesten voor de winnaar zorgen tussen het 2 de team van het tweede en het 1 ste team van de veteranen. Deze eer ging dit jaar naar het 1 ste team van de veteranen. Na afloop hebben we met een flink gevulde kantine geproost op een sportief en gezond 2023. Tussen de rondes door van het rad van avontuur werd een heerlijk stamppot geserveerd. Een zeer gezellige middag/avond.

  Sfeerbeheer bestaat uit:
  Marjolein van der Post
  Anouk Keijzer
  Leonie Uittenbogaart
  Cynthia Kranenburg
  Jeroen Hendriks
  Martijn Zeilstra.

  Onze agenda
  27 januari Vrijwilligersavond
  Deze avond is voor alle vrijwilligers. Op de website zal snel meer informatie over de avond
  verschijnen.

  10 februari Koppeldarten
  Door corona vorig jaar komen te vervallen maar nu weer op de planning. Binnenkort verschijnt er meer info omtrent het aanmelden e.d., houdt de website in de gaten.