• Op een regenachtige woensdagavond zijn de pieten voetbalvereniging Aarlanderveen zomaar niet voorbij gegaan! De pieten sloten aan bij de training van de jonge talenten en deden mee met een sportief potje voetbal! Helaas vielen de pieten op sportief gebied wat tegen volgens de trainers. Om deze reden werd er overgegaan tot een ander spelletje binnen.. droog en wel. Hopelijk was dit spelletje meer bestemd voor de pieten!

    In de kantine werden de kinderen verwend met pepernoten, chocolademelk en sinterklaasmuziek. Na wat suikers te hebben opgedaan, maakten de kinderen zich klaar voor een potje Bingo! Deze pieten waren ook dit jaar erg fanatiek en hadden mooie prijzen met zich meegenomen. Nadat de stiften en kaartjes waren uitgedeeld, kon het spel beginnen. Met wat hulp van de ouders werden de cijfers goed bijgehouden. De 1 fanatieker dan de ander!

     De grote winnaars werden met mooie cadeaus verwend! Na een aantal potjes was het tijd om te gaan, natuurlijk onder luid gezang werd er afscheid genomen van de bingopieten! De kids werden tot slot nog verwend met een present van de goed heiligman.

    Kortom een geslaagde avond! Tot volgend jaar!

    Google Fotos