• Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen thuis tegen SEV uit Leidschendam in de nacompetitie. SEV was de nummer 3 uit de vierde klasse A in west 2 waar Aarlanderveen dit seizoen uit kwam in 4C. De wedstrijd werd gespeeld onder prima omstandigheden en met veel publiek op Polderpark.

Aarlanderveen startte goed en liet met goed voetbal al snel zien dat zij vol voor de winst zouden spelen. SEV speelde vooral om tegen te houden maar waren erg gevaarlijk in de counter en bij spelhervattingen. Na 15 minuten kwam Aarlanderveen op 1-0 via een schitterende combinatie van Aziz el Bouazatti en Elias Karmiris waarbij die laatste uiteindelijk het doelpunt mocht maken.

Na 25 minuten kwam SEV via een corner op gelijke hoogte helaas stonden er op dat moment maar 9 spelers bij Aarlanderveen in het veld vanwege een blessure behandeling moesten Jordi van Dam (vinger gebroken) en Robbie Nagtegaal (knie problemen) behandeld worden waarbij Robbie 5 minuten na zijn blessurebehandeling de wedstrijd ook nog is moest staken.

De rest van de wedstrijd was het eigenlijk Aarlanderveen wat de klok sloeg en paal en lat trof 4x tijdens de reguliere speeltijd en uiteindelijk nog 3x in de verlening maar de bal mocht er niet in. Uiteindelijk moesten strafschoppen beslissen welke ploeg en door zou gaan. SEV schoot alle strafschoppen feilloos binnen en Kafel Voorn mist er eentje hoe typerend via de buitenkant van de paal....

Aarlanderveen kan terug kijken op een goed seizoen waarbij het tot een uur voor het einde van de competitie mee deed om het kampioenschap. De RTV bokaal voor de tweede keer op rij won in eigen huis. De nacompetitie die helaas maar uit een wedstrijd bestond eindige best sneu en met heel veel pech maar uiteindelijk is het een mooi seizoen geweest waarin Aarlanderveen zichzelf weer goed op de kaart heeft gezet met goed voetbal en goede resultaten.