• Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen het nieuwe zaterdagelftal van Alphense Boys op het programma. Dat deze wedstrijd leeft kenmerkte zich door de vele toeschouwers die deze zaterdag aanwezig waren op sportpark Polderpark.

De wedstrijd was van het begin tot het eind erg spannend. Alphense Boys begon brutaal maar de trots van de polder nam al gauw de regie in eigen hand. Tijdens de eerste helft waren er eigenlijk maar 2 echte kansen deze waren beide voor Fahri Margoum waarbij zeker zijn laatste kans een treffer moest wezen.

Na de rust eigenlijk de enige echte kans voor Alphense Boys maar keeper Maico du Chatinier hield zijn goal schoon. In de laatste 10 minuten van deze spannende derby leverde het nog 2 grote kansen op voor Lekan Adekanye en Aziz el Bouazatti maar helaas viel de treffer niet meer in het groen witte voordeel.

Trainer Arjen Linstra noemde het erg zonde dat er niet gewonnen was na afloop. Wij maakte het spel en kregen de beste kansen maar als je heel kritisch kijkt kan ik leven met een gelijkspel. Ik ben trots op hoe het elftal zijn verdedigende taken heeft uitgevoerd, dat is echt uitstekend tegen een goede aanvallende ploeg als Alphense Boys. We hebben een prima start van de competitie nu even rust pakken en dan moeten wij zorgen dat wij er op 17 november weer staan als wij tegen Football Factory spelen.

A.s. dinsdag om 20 uur speelt Aarlanderveen uit tegen de reserves Jodan Boys een oefenwedstrijd. De eerste competitiewedstrijd is dus zaterdag 17 november uit bij Football Factory in Leiden.