• Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen thuis spectaculair gelijk met 2-2 tegen Nieuwerkerk op sportpark Polderpark. Het publiek van beide elftallen werden de grote winnaars want het was een wedstrijd waar werkelijk alles in zat in positieve zin.

Vanaf minuut 1 tot het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Van Valen was het een boeiende wedstrijd. Aarlanderveen trof binnen 5 minuten zowel de lat als de paal al. Na een minuut of 20 kopte verdediger Valentijn Oudijk de verdiende 1-0 tegen de touwen lang kon Aarlanderveen niet genieten van deze voorsprong want Nieuwerkerk kwam gelijk op 1-1.

Deze 1-1 wat tevens de ruststand maar magere afspiegeling van de kansenverhouding deze lag duidelijk in het voordeel van Aarlanderveen 4 of 5-2 had ook zomaar de ruststand kunnen zijn in het voordeel van de trots van de polder.
    Na de rust ging de vermakelijk wedstrijd verder en kwam Aarlanderveen wederom op voorsprong na werkelijk schitterend combinatiespel over 6 a 7 schrijven met 1x raken waar spits Jorn Poelwijk het eindstation was en Aarlanderveen op 2-1 bracht.

Ongeveer 20 minuten voor het eindsignaal kwam Nieuwerkerk weer langszij 2-2 dit was tevens de eindstand.
    Een speciale vermelding is de invalbeurt van de 17 jarige A-junior Dante Ibrahim 10 minuten voor tijd. Deze A-junior maakte zijn debuut in Aarlanderveen 1 en als club zijn we zeer trots dat er weer jeugdspelers aan de deur kloppen bij de selectie.

A.s. donderdagavond 13 september speelt Aarlanderveen zijn laatste bekerwedstrijd uit tegen Rijnstreek. Er word om 19.30 uur afgetrapt in Nieuwerbrug aan den Rijn.