• Spelersnieuws selectie 2021/2022 - Update 05-02

  5 feb 2021
 • Ramon Aronius ( 21 jaar )

  Na een goed gesprek met de Technische Commissie (TC) van SV Aarlanderveen heeft Ramon besloten om met ingang van het nieuwe seizoen voor de Trots van de Polder te gaan spelen.

  Ramon heeft zijn voetbaljeugdjaren doorgebracht bij Alphense Boys en heeft één seizoen bij Alphense Boys zondag 1 (hoofdklasse) gespeeld. Vervolgens is Ramon voor Voorschoten ’97 zaterdag 1 (eerste klasse) gaan spelen en heeft daar uiteindelijk twee seizoenen gespeeld.

   

  Ramon heeft voor SV Aarlanderveen gekozen omdat hij op zaterdag en dichter bij zijn woonadres in Alphen aan den Rijn wil spelen. Tevens heeft hij al een aantal seizoenen goede verhalen over onze vereniging gehoord. Een andere factor die heeft meegespeeld is dat hij al meerdere spelers en de trainers kent uit zijn voetbal verleden.


  Ramon is een linksbenige verdediger en kijkt onwijs uit naar dit nieuwe avontuur bij SV Aarlanderveen. Verder is Ramon nog drukdoende met zijn studie Logistics Engineering & Management in Amsterdam en werkt daarbij ook nog op de bloemenveiling in Aalsmeer. 


  Welkom Ramon en heel veel voetbalplezier gewenst!

   

   

  Huidige speler(s) die blijven spelen voor SV Aarlanderveen:
  Luca Janszen

  De TC is verheugd dat Luca Janszen heeft besloten om de groenwit kleuren te blijven verdedigen. Luca was in februari 2020 vertrokken naar Curaçao om daar zijn maatschappelijke carrière op te gaan bouwen, daar kwam door de pandemie voorlopig verandering in. Medio augustus 2020 is hij weer teruggekeerd naar Nederland, echter zonder club. 

   

  Mede door behoorlijke inspanning van de TC en enkele zeer enthousiaste en betrokken leden van de vereniging is bij de KNVB bewerkstelligd dat Luca voor SV Aarlanderveen mag spelen. Door de pandemie is het spelen tot nu toe beperkt gebleven tot een aantal wedstrijden, maar Luca heeft bewezen een zeer nuttige en goede speler te zijn.
  Luca is door zijn jonge leeftijd ambitieus om op hoog niveau te blijven spelen en wil dan ook eerst minimaal een volledig seizoen hebben gespeeld voor SV Aarlanderveen om wellicht daarna een stap hoger te kunnen maken.

   

  Sallem Chemlali

  Ook Sallem Chemlali heeft besloten om voor de Trots van de Polder te blijven spelen. Binnen de vereniging is Sallem een zeer gewaardeerde speler die met zijn vaak onnavolgbare bewegingen en tomeloze inzet menig supporter in vervoering weet te brengen.

  Een speler die al vele jaren deel uitmaakt van de selectie en hier gelukkig voor het zesde jaar een vervolg aan geeft. SV Aarlanderveen is blij en wenst Sallem veel voetbalplezier toe.

   

   

  Huidige speler(s) die weggaan:

  Esli Westmaas heeft besloten om zijn maatschappelijke carrière voorrang te geven en stopt met voetballen bij SV Aarlanderveen. Naast zijn drukke werkzaamheden als sportinstructeur gaat Esli starten met een deeltijdopleiding fysiotherapie te Utrecht.

  Wij hebben Esli in deze korte tijd leren kennen als een zeer sociaal en betrokken persoon en een snelle aanvalsspeler die tegen Be-Fair tweemaal scoorde. Door de  pandemie is het helaas bij een aantal wedstrijden gebleven.

   

  Wij wensen Esli en zijn familie veel geluk en gezondheid toe en uiteraard veel succes met zijn nieuwe studie.