• Spelersnieuws selectie seizoen 2021/2022

28 jan 2021
  • Afgelopen weken is de Technische Commissie (TC) van SV Aarlanderveen drukdoende geweest om gesprekken te voeren met de huidige selectiespelers.

Tijdens deze persoonlijke gesprekken zijn de verwachtingen van de spelers en doelstellingen van SVA met elkaar besproken, als ook is er kennis gemaakt met de nieuwe hoofdtrainer Sander van Dijk.

Onderstaande spelers hebben aangegeven graag bij SVA te blijven spelen. Deze lijst is nog niet volledig omdat er nog gesprekken met wat spelers en de TC staan gepland. Zodra er met alle spelers is gesproken, volgt op dit kanaal een update.

Spelers die blijven spelen bij SVA:

• Valentijn Oudijk

• Bram Egberts

• Jimmy Nieumeijer

• Brian Bor

• Robbie Nagtegaal

• Derk Gruppen

• Steven v/d Pijl

• Elias Karmiris

• Jorn Poelwijk

• Killian Bouwhuis

• Davey Grimmelius

• Brian de Heer

• Kees Boekel

• Joep van Koert

• Max Perkins

• Mats Westmaas

• Thom Nouwens

Spelers die weggaan:

• Kafel Voorn (stopt met voetballen)

• Maico du Chatinier

Kafel Voorn, een zeer gewaardeerde kracht de afgelopen jaren voor SVA, heeft besloten om te stoppen met voetballen en nog meer tijd te gaan besteden aan zijn maatschappelijke carrière. Kafel is zeer druk met zijn bedrijf ‘By Voorn fysiotherapie’ en gaat medio maart in samenwerking met Dico Koppers (oud profvoetballer) een voetbalschool starten, genaamd FC Pro. Van hieruit wensen wij Kafel heel veel succes, geluk en gezondheid voor de toekomst.

Maico du Chatinier, onze zeer betrouwbare sluitpost, heeft uiteindelijk besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een andere club. Maico heeft de opkomst van de SVA meegemaakt met als hoogtepunt het kampioenschap in de 4e klasse en hierdoor promotie naar de 3e klasse KNVB werd behaald. Verder staat in ons geheugen gegrift de bekerwedstrijd op ons thuisveld tegen FC ’s-Gravenzande, spelend in de Hoofdklasse A, onder toeziend oog van vele toeschouwers. Deze wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel en diende er strafschoppen genomen te worden om een beslissing te forceren. Tijdens deze strafschoppenserie stopte Maico twee strafschoppen en mede hierdoor werd de volgende ronde bereikt. Wij wensen Maico heel veel succes, geluk en gezondheid voor de toekomst.