• Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen thuis tegen S.C. Woerden waarvan uit met 2-1 was verloren. Tijdens de uitwedstrijd had de grensrechter 3 goals van Aarlanderveen zeer dubieus af laten keuren door de scheidsrechter van dienst.
    Het bestuur van Woerden was zo verstandig deze wedstrijd een andere grensrechter aan te stellen.

De trainer van Woerden gooide begin van de week nog wat extra olie op het vuur door uitspraken te doen in de krant waar hij nog voor de warming up op terug kwam bij Aarlanderveen trainer Arjen Linstra en deze ontkende gedaan te hebben. De trend voor deze wedstrijd was in ieder geval gezet nog voor er een bal geraakt was.

Aarlanderveen wilde maar 1 ding en dat waren 3 punten en dat straalde de groen witte brigade ook vanaf het begin uit. Binnen 4 minuten kopte verdediger Marcel Verhaar al keihard op de lat en niet veel later weer grote kansen voor Jorn Poelwijk, Sallem Chemlalli en wederom Marcel Verhaar. Een minuut of 5 voor rust was daar de verdiende treffer van wie anders dan Aziz el Bouazatti met deze treffer gingen we dan ook rusten.

Vlak na de rust het slechtste gedeelte van Aarlanderveen deze wedstrijd waar Woerden na laconiek verdedigen vanuit Aarlanderveen kant de 1-1 kon aantekenen. Hierna zag je de mentale weerbaarheid van SVA en via werkelijke fantastische goals van Jorn Poelwijk en Elias Karmerisis werd de wedstrijd op slot gedaan.

Het slotakkoord was voor onze aanvallers Jorn Poelwijk en via een penalty Aziz el Bouazatti die de 5-1 op het scorebord zetten. Gezien het applaus en de enthousiaste reacties van het publiek op Polderpark was er genoten van ouderwets goed Aarlanderveens voetbal tijdens het tentfeest.

A.s. zaterdag de laatste competitie wedstrijd uit tegen Kamerik wordt er om 14.30 uur afgetrapt.

Foto's: Joost van Steen